100 VJET SHTET
4 nga 4
Përbërësit:
2 vezë,
5 lugë sheqer ( lugë të vogla të ...
Për 4-5 persona duhen:

Mish 1 kg, patate 1.5 kg,Vaj 4-5 lugë gjelle, qepë 1 ...

Për 4-5 persona duhen:

Lëng koke 1 litër, gjalpë ose vaj 1 filxhan ...
Nevojiten:

* 5-6 karkaleca të mëdhenj
* 1 kallamar
* 1 sepje
* ...
Ndajfolje quhen fjalët e pandryshueshme që plotësojnë para së gjithash foljen, duke treguar mënyrë, vend, ...
Lidhëzat janë fjalët e pandryshueshme që shërbejnë për të lidhur fjalë, grupe fjalësh ose fjali midis ...
Pasthirrmat janë tingujt ose fjalët e pandryshueshme që shërbejnë për të treguar ndjenjat e folësit ose ...
Pjesëzat janë fjalë që plotësojnë kuptimin e një fjalie.
Pjesëzat, sipas kuptimit, mund të grupohen ...
Barcoleta
Foto humor
Video humor
Foto montazh
Anekdoda
Parodi
Rrena e ditës

buy ssl certificate
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë