100 VJET SHTET
MË TË LEXUARAT
Pite me djathë

Nevojiten : 5 ve, djath i grimcuar, kajmak ose ajke ,kripe, yndyre bimore edhe 1 kg pete per pite

Pergjatitja: I tund vete me te gjitha keto edhe fillon me i hap pete ne tepsi , nje pete e hedhe e bene me yndyre bimore dhe mandej e hedhe peten tjeter edhe e lyen me vyndyre bimore dhe keshtu e bene deri ne peten e funditBrumërat
10 nga 27
|
17.12.2012 | 10:26
17.12.2012 | 09:43
17.12.2012 | 09:37
17.12.2012 | 09:24
17.12.2012 | 09:19
10.12.2012 | 11:13
10.12.2012 | 09:00
07.12.2012 | 13:04
06.12.2012 | 13:26
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë