100 VJET SHTET
02.09.2014 | 16:22

Përfaqësuesit e shoqërisë civile në Kosovë, konsiderojnë se zyrtarët e lartë apo bashkëpunëtoret e tyre vazhdojnë të jenë imunë ndaj hetimeve rreth pasurisë së tyre.

Ata thotë se institucionet kompetente dhe agjencitë ekzistuese që kanë për qëllim luftën ...
Qeveria e Gjermanisë nuk do të ndërhyjë në krijimin e institucioneve të ...
Megjithëse fotografia në shikim të parë duket si një fotografi e pafajshme, me ...
Hapja e bazës së helikopterëve Bashkbod në jug të Hungarisë është ...
Qendrat e mjekësisë familjare në Prishtinë po shpërndajnë insulinën me ...
Nëse keni dhembje të forta dhe të shpeshta koke, kjo vjen prej shkaqeve të ndryshme. ...
Kancelarja Angela Merkel u ka dhënë shpresë vendeve të Ballkanit ...
Shumë burra gabojnë kur mendojnë se sjellja e mirë me gruan, butësia, të ...
Nëse ju ndodh shpesh të humbisni portofolin, në saj të teknologjisë ...
Mercedes për një kohë të gjatë nuk ka lansuar konceptin C-Class, por firma e ...
Ata janë shumë të ndjeshëm. Mendoni se i njihni por janë disa “tabu” ...
Presioni i emocioneve të forta parandalon që ne të ndjehemi të lumtur në ...
Gjuha-Shqipe Flash Player
Kredite
Kredit të shpejt me interesa të ulta!
Njeriu qyqar s’di kë ka mik, as kë ka armik
Skënder R. Hoxha
E-posta:
 
 
Vizito forumin e Gjuhës Shqipe
03.03.2013 | 10:36
Pershendetje, mendoj se askush nuk ka te drejte te na quaj ndryshe  nga ajo qe ne e quajm veten. Pra ne duhet te insistojme shtetin tone ta quajm me emrin Kosova kursesi Kosovo.Kete problem e kemi ne Wikipedia ne anglisht,  (http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo)per shkak se nuk kemi asnji administrator ne anglisht , dominojne serbet dhe ne nuk kem mundesi te bejme asgje perderi sa ndonji shqiptare nuk arrine titullin e administaratorit. Ky problem ka me na percjelle shum gjat.Kete probleme ekemi edhe me emrat e qyteteve, psh Gjilani, ne anglisht e perdorin nga sebishtja, Gnjilane, (http://en.wikipedia.org/wiki/Gjilan) Kam provu te nderhyje ne Wkipedia ne anglisht por nuk me eshte aprovu permiresimi, vetem  e vetem se administratoret jan serb, dhe se gjeja nuk kem argumente te sakta pe rta quajt ndryshe, Ju flm. 
nga
Ismet Azizi
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë