100 VJET SHTET
Mbahet provimi pranues në UP
25.07.2011 | 11:09
Prishtinë - Në 15 njësi akademike të Universitetit të Prishtinës sot dhe nesër do të mbahet provimi pranues për studentët e rinj që synojnë të vijojnë studimet në UP.

Janë mbi 17 mijë maturantë që kanë aplikuar për t’u pranuar ne Universitetin e Prishtinës në vitin akademik 2011/2012, ndërsa parashihet që të pranohen 15 mijë e 423.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë