100 VJET SHTET
FSK: Kush jemi ne? - Ushtria e Kosovës!
Foto: Jeton Llapashtica,  17.02.2012 | 21:23
Emocionues marshi i FSK-së në qendër të qytetit të Prishtinës. Indeksonline ka raportuar një pjesë të himnit të Ushtrisë së Kosovës, të interpretuar sot nga pjesëtarë të FSK-së.

"Plumbi neve s`na frikëson
Lufta e drejtë na trimëron
Do të luftojmë deri në fitore
Do ta mbrojmë këtë Tokë arbërore
Asgjë neve s`na frikëson
Nuk ka forcë që na gjunjëzon
Krenaria jonë Kombëtare
është ushtria Kosovare
Amanet na e la i pari
Komandant Adem Jashari
Kush jemi ne? - Ushtria e Kosovës"


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë