100 VJET SHTET
Filmi “flet” shqip në Itali
29.05.2012 | 08:36
Shoqata “Occhio Blu Anna Cenerini Bova”, së bashku me “Casa del Cinema di Roma”, do të bëjnë të mundur, që filmat shqiptar të shfaqen edhe në Itali.

Publiku italian do të shijojë kinematografinë shqiptare, që në datën 2 qershor me filmin e regjisorit të mirënjohur shqiptar, Gjergj Xhuvani “Parrullat”.

Ndërsa në ditët në vijim do të shfaqen filma si, “Trishtimi i zonjës Shnajder” me regjisoret Pirro dhe Eno Milkani, Kolonel Bunker i Kujtim Cashkut, “Muaji i Mjaltit”, “Natë pa hënë”, “Tirana viti zero”.

Ndërsa në javën e fundit, do të shfaqet filmi “Vdekja e Kalit”, i regjisorit Sajmir Kumbaro dhe filmi më i fundit nga regjisori, Bujar Alimani “ Amnistia”. Hyrja do të jetë falas për të gjithë publikunartdashës. /shqip/


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë