100 VJET SHTET
Dialogu pritet të përmbyllet pa marrëveshje të nënshkruar
28.02.2013 | 08:48
Prishtina zyrtare ka pranuar të mërkurën se cikli aktual i dialogut politik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë mund të përmbyllet pa një marrëveshje të shkruar.

Për pasojë, nuk do të ndodhë as normalizimi i plotë i marrëdhënieve ndërmjet të dyja vendeve që nuk kanë firmosur një traktat paqeje as 14 vjet pas përfundimit të luftës ndërmjet tyre.

Tek e ka informuar kabinetin qeveritar për rezultatet e takimit të pestë të dialogut për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, kryeministri Hashim Thaçi e ka përmendur mundësinë që në finale të procesit të mos ketë diçka të firmosur nga palët. /koha/


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë