100 VJET SHTET
Nëse bëni më shumë seks se të tjerët, jeni edhe...
17.04.2013 | 07:34
Seksi është si pagat, në lidhje me faktin që njerëzit janë përgjithësisht më të kënaqur, nëse "përfitojnë" më shumë sesa të tjerët. Kështu, në bazë të një studimi ka dalë se ata që ndiejnë se bëjnë më pak seks sesa miqtë ose fqinjët kanë tendencën të ndihen më të palumtur.

Studimi i kryer nga sociologët e Universitetit të Kolorados, ka dalë në përfundimin se ne ndihemi më të lumtur sa më shumë seks që bëjmë. Mirëpo, gjithçka merr përmasa më të mëdha, nëse dimë që shokët, apo fqinjët janë në nivel më të ulët se neve, përsa i takon këtij aspekti.

"Ka një rritje të përgjithshme në kuptimin e mirëqenies që vjen me angazhimin më të shpeshtë në seks - ka shpjeguar Tim Wadsworth, udhëheqësi i studimit qe është kryer mbi 15.386 njerëz -. Të bërit më shumë seks na lumturon, por nëse mendojmë se bëjmë më shumë sesa të tjerët, na lumturon edhe më shumë".


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë