100 VJET SHTET
Majmuni dhe ariu garojnë me biçikletë, gara përfundon me gjakderdhje
09.05.2013 | 06:42
Gara ndërmjet majmunit dhe ariut me biçikletë përfundoi me sulmin që i shokoi shikuesit në Kopshtin e Kafshëve në Shangai.

Në internet u paraqet xhirimi nga Kina dhe për të nuk ka shumë shënime. Në fillim shihet se si ariu dhe dy majmunë garojnë në shtegun e rrumbullakët në përcjellje të trajnerëve.

Pas dhjetë sekondash majmuni dhe ariu bëjnë ndeshje dhe atëherë filloi gjakderdhja e njëmendtë në shteg. Ariu sulmoi majmunin e trajnerët u përpoqën ta nxjerrin nga kthetrat vdekjesjellëse. Edhe pse s’ka shënime se si mbaroi, ka pak gjasa që majmunit ë ketë shpëtuar nga ky sulm.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë