100 VJET SHTET
Rasti “Kleçka”: Sot dëshmon edhe një dëshmitar i mbrojtur
14.05.2013 | 08:09
Në Gjykatën e Apelit në Prishtinë, konkretisht në sallën e improvizuar në "Kinemanë ABC1", sot duke filluar nga ora 10:00, në rastin "Kleçka", do të dëshmojë edhe një dëshmitar i mbrojtur i prokurorisë.

Avokati i Fatmir Limajt, Tomë ashi, ka thënë për Epokën e Re, se nuk presin kurrfarë befasie nga dëshmitari i prokurorisë.

"Shpresojmë se rigjykimi ndaj Fatmir Limajt do të përfundojë shumë më shpejt sesa që kemi planifikuar", ka thënë Gashi.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë