100 VJET SHTET
Vogëlushët e "tmerrshëm"
09.09.2013 | 06:42

Këto janë bebet të cilët është mirë mos t`i mërzisësh pasi janë mjeshtra të vërtetë Kung-Fu-je dhe mund ta pësosh keq nëse nuk u plotësohen dëshirat.

Tre fëmijë të vegjël tregojnë muskujt e tyre në një set fotografik shumë të çuditshëm.

Fotot janë realizuar nga amerikani Eric Sahrmann, 36 vjeç, i cili ka thënë se foto të tilla i ka bërë për të rritur ndërgjegjësimin e njerëzve mbi shëndetin e fëmijëve të vegjël.

Eric ka shpjeguar se çdo foto është rezultat i shkrirjes së 15 pozave të ndryshme të secilit nga të vegjëlit.Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë