100 VJET SHTET
Voton Hashim Thaçi
03.11.2013 | 10:33
Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se këto janë zgjedhjet historike për shtetin tonë për shkak se janë zgjedhjet e para të lira që organizohen në tërë territorin e Kosovës.

“Këto janë zgjedhjet e paratë lira që organizohen në tërë territorin e Kosovës, dhe historike për shtetin tonë të ri. Kaluam një vit të përmbylljes së pavarësisë me sukses të plotë dhe kemi hapur rrugën e sigurt për integrimet europiane, problemi i Stabilizim Asociimit, procesin e liberalizimit të vizave. Këto zgjedhje janë test evropian për Republikën e Kosovës”, ka thënë Thaçi.

Kështu pohoi kryeministri Thaçi pas votimit që ai bëri në shkollën" Faik Konica" në Prishtinë. Ai falënderoi qytetarët për pjesëmarrjen e tyre dhe spektrin politik për një fushatë korrekte dhe të qetë.

“Sot kam besim të plotë se shteti ynë, Kosova dhe qytetarët e Kosovës do ta kalojnë testin evropian për të ardhmen e tyre”, ka thënë Thaçi.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë