100 VJET SHTET
Nokia Lumia 520 vazhdon të dominojë tregun e Windows Phone
29.11.2013 | 06:15
Është e sigurt të themi se platforma Windows Phone e Microsoft përfaqësohet më mirë nga askush tjetër përveç Nokia.

Sipas të dhënave të fundit, Nokia ka arritur të dominojë rreth 90% të tregut të Windows Phone në mbarë botën dhe kjo është kryesisht në sajë të Nokia Lumia 520, një telefon inteligjent me çmim të lirë.

Lumia 520 llogaritet për shumicën e pajisjeve Nokia Lumia në treg, por sipas të dhënave të fundit, duket se numri mund të jetë rritur pak.

Shifrat e publikuara nga AdDuplex tregojnë se Lumia 520 ka rreth 26.5% të tregut, por kur kombinohet me Lumia 521 të T-Mobile, i cili është në thelb një variant i Lumia 520, ky numër mund të jetë rreth 29.9%.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë