100 VJET SHTET
WEB
Abetarja digjitale
(175)
€ 20.00
WEB
(68)
€ 20.00
WIN
Softuer falas për të shkruar pa vështirësi shkronjën "Ë" dhe "Ç" në kompjuterin ...
(209)
€ 5.00
WIN
Office 2010
(65)
WIN
Ka përfunduar me sukses lokalizimi i Windows 7 në shqip nga Qendra për Edukim dhe ...
(85)
WEB
Fjalori elektronik shpejgues është madhështor.
(212)
€ 20.00
WIN
Programi kompjuterik për drejtshkrim AS 2.0
(380)
€ 40.00
WIN
Një prej projekteve të Qendrës për Edukim dhe Përparim – QEP, është edhe libri ...
(143)
WEB
Ky program mundëson përvetësimin e gjuhës shqipe.
(128)
€ 40.00
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë