100 VJET SHTET
Drejtshkrimori 2.0
Veçoritë e AS 2.0
  • Është në pajtim me të gjitha versionet “Microsoft Office”
  • Përmban më shumë se 2 milionë trajta të fjalëve të gjuhës shqipe
  • Korrigjimi automatik
  • Mundësia e shtimit të fjalëve të reja
  • Doracaku për përdoruesin

Bazuar në teknologjinë më të përparuar të kësaj fushe, ne, gjithnjë në mënyrë aktive, studiojmë mënyrat teknike për të arritur shkallën më të lartë të cilësisë së produkteve tona, ndërsa shfrytëzuesit e tyre, çdo ditë e më shumë, na dërgojnë letra përkrahjeje.

Programi kompjuterik për drejtshkrim në gjuhën shqipe AS 2.0, tashmë në përdorim nga qindra mijëra shfrytëzues, konsiderohet një domosdoshmëri për mënjanimin e shumë gabimeve drejtshkrimore. AS 2.0 mbulon mbi 99 % të leksikut të gjuhës shqipe dhe ka përballuar me sukses testet për saktësi gjuhësore. Sigurisht, nuk mund të thuhet se puna për këtë softuer është mbyllur përfundimisht. Programi në vazhdimësi do të pasurohet, jo vetëm me fjalë e trajta të reja, por dhe me komponentin sintaksor e sinonimik.

Arben Mrlaku:
Ky program nuk punon ne MS Office 2010
30.07.2011 | 17:37
shpejtim:
Edhe sa komente duhet me postu ne menyre qe te zhvilloni versionin qe te jete funksional per office 2010
28.08.2011 | 12:45
Sherif Gjonbalaj:
A punon Drejtshkrimori 2.0 me MS Office 2007?
03.09.2011 | 19:32
gezim:
Pershendetje nje web faqe shume e mire ,tani kam nje pyetje per apps tuaj per ipad2 perse nuk ben kur shkoj ne radio qe kur e kam bere ios5 ka ndonje problem doja ta dija ,dhe nje pyetje kisha per kete programin tuaj drejtshkrimi 2.0 a mund ta perdor edhe tek openoffice3.2 ? Me respekt Gezimi
17.11.2011 | 00:12
Hasan:
Çdo njëri qe shkruan gjuhën shqipe, thellë përshëndet drejtshkrimin e kësaj gjuhe te bekuar!
16.01.2012 | 21:55
Hasan:
Gjuhen shqipe dëshiroi ta kam në çdo pore te jetës sime!!!
20.01.2012 | 20:47
Kushtrim:
A punon drejteshkrimori edhe per Office 2010?
03.02.2012 | 19:44
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë