Familja e Isa Boletinit me origjinë nga Isniqi i Deçanit
Familja e Isa Boletinit me origjinë nga Isniqi i Deçanit
09.10.2012 | 12:38
Ma.sc.Shkodran Imeraj

Zbritja nga vendbanimi i pjesës kodrinore-malore dhe vendosja në Isniq e familjeve të para

Në fund të shekullit XV, në qendrën e sotmet të Isniqit, u vendosën F
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec