OKB: Vdekjet në Alepo shkaku i ndotjes së ajrit
OKB: Vdekjet në Alepo shkaku i ndotjes së ajrit
27.12.2016 | 02:43
Organizata e Karave të Bashkuara, ka dalë me një deklaratë në lidhje me zhvillimet e fundit në qytetin sirian Alepo janë tmerruese dhe se krejt kjo këto vdekje po bëhen shkaku i ajrit të ndotur.Sipas
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 13:57
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 13:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 13:56
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 13:55
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 13:55
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec