Biondina me çadër
Biondina me çadër
21.12.2016 | 01:49
I humb biondinës çadra. Posa ajo shkon në polici, aty e pyesin: Kur e keni vërejtur që ju ka humbur çadra?. Biondina: Kur është ndalur shiu, desha ta mbyll, por pash se nuk e kisha në dorë!.
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55