Dosti hakikat
Dosti hakikat
16.12.2016 | 11:19
Ishin kanë dy dosta n’ket dyjê. Kur diqen, n’at dyjê kanka adet m’i matë gjynahet edhe sevapet. Njani i kish pasë nandhetenanë sevape, e veç ni gjynah, e tjetri nandhetenanë gjynahe, e veç ni sevap.
- Shko gjâje edhe ni sevap n’dash me shkue n’xhenet - i thanë kti qi i kish pasë nandhetenanë sevape.
Ai shkoi te nana e ja lypi ni sevap, po nuk ja dha. Nuk ja dha as baba, as vllau, e as motra. Kur u zatet me kët dostin:
- O dost, ku je, qysh i ki punët? - e vet dosti.
- Per ni sevap po m’djeg zjarmi i xhehnemit - ja kthei ky.
- Unë, ni sevap e kam, qatâ po ta fali. Ty po t’pshtoj, e vetë si paça bâ e gjetsha.
- Ku e more kët sevap? - e vetën ata, qi i matshin sevapet e gjynahet.
- Ni dost e kam pasë n’at dyjê e n’ket dyjê.
Te dy n’xhenet paçi shkue! - i thanë ata.

Krilevë, Gollak
Biondina në shitore
Biondina në shitore
21.12.2016 | 13:54
Dy shoqe
Dy shoqe
21.12.2016 | 03:13
Qapa në barnatore
Qapa në barnatore
21.12.2016 | 03:13
S’ka parking për aeroplan
S’ka parking për aeroplan
21.12.2016 | 01:57
Dy foto për pasaportë
Dy foto për pasaportë
21.12.2016 | 01:57
Dy shokë
Dy shokë
21.12.2016 | 01:56
Chuk Norrisi
Chuk Norrisi
21.12.2016 | 01:55
Plaka dhe droga
Plaka dhe droga
21.12.2016 | 01:55