Marrëveshje milionëshe Kosovë-Francë për ujërat e zeza
Marrëveshje milionëshe Kosovë-Francë për ujërat e zeza
20.01.2017 | 07:50
Kosova dhe Franca kanë nënshkruar një marrëveshje 66 milionë euroshe për fabrikën për përpunim të ujërave të zeza për Prishtinë, Obiliq dhe Fushë Kosovë.Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Financave,
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec