Njeriu që jeton për t'i shpëtuar njerëzit nga vetëvrasjet
Njeriu që jeton për t'i shpëtuar njerëzit nga vetëvrasjet
20.01.2017 | 08:01
Çdo vikend gjatë 13 viteve të fundit, Çen Si merrte skuterin e tij elektronik dhe udhëtonte rreth 20km nga shtëpia e tij për në vendin më të frekuentuar të vetëvrasjeve në Kinë.48-vjeçari, një
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec