10 vendet më  magjepsëse të Gjermanisë
10 vendet më magjepsëse të Gjermanisë
08.05.2019 | 04:01

Peisazhe dhe vende mistike; liqene dhe kështjella magjepse – me gjithë këto karakteristika Gjermania konsiderohet vendi i përrallave.

Këtu janë dhjetë vende më të këndshme në Gjermani, por që janë vërtetë të vërteta./DW/

Bremen

Marburg

Ura Rakotz

Malet e Elbe Sandstone

Kalaja Neuschwanstein

Rothenburg ob der Tauber

Blautopf in Blaubeuren

Kalaja e Lichtenstein

Fairy Grottoes

Vend vallëzimi i shtrigave në malet Harz