13 gjërat më idiote për të cilat gratë shpenzojnë para
13 gjërat më idiote për të cilat gratë shpenzojnë para
16.04.2019 | 06:03

Një grua gjatë gjithë jetës së saj do të shpenzojë rreth 15,000 dollarë vetëm për make up-in, por kjo nuk është e vetmja gjë që gratë harxhojnë para.

Praktika e jastëkut – Popullariteti i këtyre jastëkëve është në fakt mahnitës. Epo të gjithë ndihemi të vetmuar ndonjëherë.

RAD Emergency Bra (gjinj-mbajtëse) – Një objekt që mund të shpëtojë jetën tënde! Kjo u shpik nga Dr Elena Bodnar, i cila, në atë kohë, ishte themeluesja dhe kryetarja e Institutit të Kërkimeve për Menaxhimin e Rrezikut të Traumës në Çikago.Kjo gjinjë-mbajtëse elegante transformohet në dy maska ​​me sisteme të pavarura të rripave. Duke pasur 20 vjet eksperiencë në kërkime nën rripin e saj, Dr. Bondar duhet të dijë se për çfarë po flet … ndoshta duhet të marrim një.

Cuchini (mbrojtëse) – Kjo gjë e thjeshtë do të pengojë shfaqjen e “gishtit të devesë” në çdo lloj mbathjesh apo pantallona. Por ju duhet ta merrni në masën tuaj për të shmangur këtë problem.

Gogirl (tub urinimi) – Ky tub bën të mundur që vajzat të urinojnë në këmbë, ashtu si meshkujt. Vlen për tu përmendur fakti se versioni origjinal është shitur aktualisht në faqen e tyre të internetit. Faqja e internetit ka shitur mbi 5 milionë të tilla.

Shkëlqyesi i gjoksit – Ky produkt pretendon të mbajë gjoksin e të gjitha madhësive në vend. Ata pretendojnë të jenë “Një mbulim perfekt i Make-Over në një shishe” dhe premtojnë se do e mbajnë gjoksin tuaj të pametë.

Kondomi i takave – Po! E keni lexuar të drejtë. Shpikur, fillimisht, si një mbulesë e thjeshtë mbrojtëse për këmbët, kjo u bë një trend i modës dhe në thelb ju lejon të zgjidhni një ton stilesh për këpucët tuaja.

Bra zing – Për të gjithë ata që janë të lodhur duke parë shiritat e thjeshtë të sytjenat, është kompania BraZing. Ne mund të shpjegojmë më së miri atë që bëjnë ata si mbështjellësa të rripit të sytjena. Pyetja jonë e vetme – a është vërtet e ndryshme nga më parë?

Foot undiez (veshje këmbësh) – E Çuditshme, por e vërtetë! Ndoshta kjo u shpik nga një person me nyje në këmbë.

Peshqirët ta-ta – A e dini se ka pasur peshqir të bërë për pjesë specifike të trupit? Po, dhe këtu është një peshqir i bërë për gjoksin – mbështetja dhe thatësia është mesazhi i tyre.

Mbrojtëse telefoni me duar – Për të vetmuarit në mesin tonë … Kush tjetër në jetën e tyre dëshiron të flasë në telefon dhe të mbajë një dorë plastike në të njëjtën kohë? Përveç ndoshta shpikësit e këtij rasti

Jastëku i Ryan Gosling – E kuptojmë ai është i bukur, i talentuar, por a duhet vërtet një Ryan Gosling në shtrat?

Shoku përqafues – Po flasim për jastëkë jashtëzakonisht mashkullor – ky është një produkt tjetër për njerëzit që nuk marrin përqafime në jetën e tyre.

Jastëk për gjumin në një anë – Nëse një nga gjokset tuaja ngjishet me tjetrin, ndërsa ju jeni në gjumë, parandalojeni me këtë jastëk.