Dueli mes Audis dhe një traktori në Kosovë: Shikoni kush ka forcë më të madhe
Dueli mes Audis dhe një traktori në Kosovë: Shikoni kush ka forcë më të madhe
10.05.2019 | 03:48

Audi është njëra nga markat e veturave më të pëlqyera në botë, e gjithashtu edhe në Kosovë

Audi përveç që është luksoze dhe e mirë, ajo ka edhe forcë.

Për forcë sidomos shquhen ato modele që janë ‘Quatro’.

Këtë e dëshmon edhe kjo video në Kosovë, ku një Audi S6 Quatro, e tërheq një traktor.

Për më shumë shikoni videon.