Kur blerjet online dështojnë
Kur blerjet online dështojnë
02.07.2019 | 04:06

Blerja e gjërave online është një biznes i ndërlikuar, pasi çdo gjë do duhej të funksiononte mirë, nëse jeni me fat..

Ju mund të merrni porosinë tuaj pikërisht ashtu siç dëshironi dhe do të mbeteni të lumtur me blerjen, mirëpo jo të gjithë janë kaq me fat, 

Ata mund të marrin artikullin e tyre në madhësinë e gabuar ose edhe të marrin diçka krejtësisht të ndryshme – dhe gjithashtu të çuditshme.

Këto janë vetëm disa nga blerjet e dështuara online.