Pamje të pazakonta: Ketri fotografohet duke vallëzuar si një reper
Pamje të pazakonta: Ketri fotografohet duke vallëzuar si një reper
09.08.2019 | 04:32

Ata janë të njohur për ushqyes të vezëve të shpendëve dhe të vrapojnë nëpër fusha të hapura.

Por, një ketër gri duket më i interesuar të bëjë lëvizje të hip-hop artistave sesa duke të kërkojë për arra, transmeton lajmi.net.

Ky ketër i veçantë, që shihet duke kryqëzuar putrat e tij në një stil të ngjashëm me atë të një artisti hip-hop, është fotografuar në një kopsht në Taunton, Somerset, më 30 korrik.

Fotografi i botës së egër, Robin Morrison, kapi momentin zbavitës, duke thënë se ketri u ul pranë një gardhi, duke bërë imazhet mjaft zbavitëse me putrat e tij.

Ketrat e hirtë gjenden shpesh në kopshte dhe janë vizitorë të shpeshtë te folesë së zogjve.