Secili njeri ka dikë që i përngjan në botë, gjeje sozinë tënde këtu
Secili njeri ka dikë që i përngjan në botë, gjeje sozinë tënde këtu
12.04.2019 | 06:16

Për kureshtarët e tillë ekziston faqja e mrekullueshme e emrave I Look Like You. Në të mund të gjeni sozinë (kipcin) dhe të merrni vesh ku jeton.

Duhet vetëm të vendosni (uploade) fotografinë tuaj në atë faqe, ndërsa programi do t’ju shfaq lokacionin dhe emrin që shfrytëzon sozia juaj si dhe përqindjen me të cilën pamja juaj përputhet me të tijën.

E ç’është e3dhe më e mrekullueshme, pamjen tuaj mund ta krahasoni në këtë mënyrë edhe me personalitetet tuaja të njohura më të dashura.

E gjithë ideja buron nga programet e shërbimeve të sigurisë që përdorin teknikën e identifikimit të fytyrave në mënyrë që sa më lehtë e më shpejt të gjejnë kriminelët dhe personat e tjerë të rrezikshëm.Në saje të tyre tash edhe ju mund të merrni vesh ku jeton ndokush që ju ngjason.

Klikoni KËTU për ta provuar.