Tatuzhet 3D më epike që keni parë
Tatuzhet 3D më epike që keni parë
12.04.2019 | 06:19

Arti i tatuazheve sa vjen e bëhet më i bukur.

Ky nuk është shkrimi i parë që ne bëjmë për tatuazhet 3D dhe me gjasë nuk do të jetë as i fundit, sepse arti është vazhdimisht në zhvillim dhe duket aq bukur.

I bërë i famshëm nga pionerët si Jesse Rix dhe Winston The Whale, këto vepra do t’ju bëjnë t’i vështroni me nga dy herë.

Disa prej tyre duken jashtëzakonisht reale, sikur me të vërtetë të jetë ndonjë flutur e ulur me delikatesë në lëkurë, teksa të tjerët kanë vizatimet e iluzionet optike të jashtëzakonshme.