Pulë me patate
Pulë me patate
25.04.2017 | 06:46
Hapi 1 Nxejmë një tenxhere të madhe mbi zjarr në temperaturë mesatare. Shtojmë vajin dhe sapo të nxehet, shtojmë pulën, me lëkurë poshtë. Fërgojmë pulën në secilën anë për 3-4 minuta, ose deri sa të
Petulla, pa qumësht ose vezë
Petulla, pa qumësht ose vezë
24.04.2017 | 06:39
Bukë italiane ciabatta
Bukë italiane ciabatta
21.04.2017 | 07:00
Pite misri me brokoli
Pite misri me brokoli
20.04.2017 | 07:45
Kifle me shije
Kifle me shije
19.04.2017 | 06:49
Hithenik me miell gruri
Hithenik me miell gruri
18.04.2017 | 06:12
Kulaç me kajmak
Kulaç me kajmak
17.04.2017 | 06:23