22 lindje brenda 24 orëve të fundit në Prishtinë
22 lindje brenda 24 orëve të fundit në Prishtinë
20.03.2018 | 11:16
Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë 24 orëve të fundit kanë ardhur në jetë 22 foshnje.
Në raportin e klinikës janë shënuar 11 lindje të gjinisë mashkullore dhe po aq femërore, shkruan Gazeta Shneta.

Me operacion cezarian janë kryer shtatë lindje.

Ndërsa për herë të parë janë bërë nëna tetë gra.

Të dielën në Gjinekologji janë kryer 17 lindje.

LEXO PO ASHTU...

Ueb faqe profesionale + Marketing digjital për biznesin tuaj. Super zbritje 60% nga 1000€ në vetëm 399€. “Super Pako nga ALBASOFT".