BE dhe Suedia nisin projekt milionësh në Kosovë
BE dhe Suedia nisin projekt milionësh në Kosovë
19.06.2019 | 08:28

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë në partneritet me Ambasadën e Suedisë organizon një ngjarje për nisjen e projektit “Fuqizimi i Sistemit Statistikor në Kosovë 2019-2020”.

Projekti synon të kontribuojë në fuqizimin e sistemit statistikor të Kosovës duke mundësuar zhvillimin e informatave të besueshme statistikore dhe duke lehtësuar përmirësimin e vendimmarrjes.

Vlera e projektit është 3.500.000 euro, ku kontributi i BE-së është 2 milionë euro dhe i SIDA-s, 1.53 milionë euro.