Diskutohet lidhur me tekstet e reja shkollore
Diskutohet lidhur me tekstet e reja shkollore
17.06.2019 | 08:10

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot do të mbajë mbledhje.

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me 13.5.2019;
3. Shqyrtimi i kërkesave të Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe njoftimi i Komisionit lidhur me vizitën e realizuar në Luginë të Preshevës;
4. Diskutim lidhur me tekstet e reja shkollore;
5. Diskutim lidhur me riorganizimin e shkollave;