Kjo është agjenda e varrimit të babait të kryeministrit të Kosovës
Kjo është agjenda e varrimit të babait të kryeministrit të Kosovës
18.06.2018 | 09:23
Nën organizimin e Komunës së Deçanit dhe shoqatave të dala nga lufta organizohet ceremonia e varrimit të Hilmi Haradinajt, duke filluar nga ora 11:00 deri në orën 14:00.
 
Kjo është agjenda e varrimit të babait të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj:

11:00 – Homazhe pranë arkivolit (Te Kulla në Gllogjan të Deçanit)

13:00 – Tubimi komemorativ (Te Kulla e Dëshmorëve në Gllogjan)

14:00 – Ceremonia e varrimit do të bëhet me nderime shtetërore e ushtarake (Kompleksi Memorial “Dëshmorët e Kombit” në Gllogjan).