Shi dhe erë e fortë në Podujevë
Shi dhe erë e fortë në Podujevë
19.07.2019 | 16:25

Shi i madh ka rënë pasditen e sotme në Podujevë.

Në një video shihen pamjet e erërave të forta dhe shiut në këtë pjesë.

Ndërsa, gjatë ditës së sotme temperaturat në këtë pjesë të Kosovës kanë shkuar deri në 26 gradë celciues.