Gjuha Shqipe me platformë dhe dizajn të ri
Gjuha Shqipe me platformë dhe dizajn të ri
28.12.2016 | 12:28
Nga sot, Gjuha Shqipe në kompjuterët dhe telefonat tuaj do t’iu shfaqet një dizajn ndryshe nga ai i deritanishmi, një dizajn shumë më i lehtë i navigueshëm, që u mundëson shfletim shumë më të shpejt të të gjitha lajmeve dhe shkrimeve tjera.

Dizajni i ri, është i punuar nga kompania “AlbaSoft.al” dhe dallohet tërësisht nga ueb-sajtet tjera shqiptare, dhe jo vetëm. Po ashtu, Gjuha Shqipe nga sot kalon në platformën softuerike “AlbaSoft CMS”, platformë kjo...(plotësojeni ju këtu, një rresht dy, info e shkurtër)

E veçanta e këtij dizajni është se në faqen e parë (Home) gjenden pothuajse të gjitha lajmet që publikohen gjatë ditës.

Në dizajnin e ri, janë hekë disa rubrika e janë shtuar disa të tjera. Tani e tutje në dizajnin e ri në rubrikën “Lajme” do të gjeni gjitha informacionet nga vendi, rajoni dhe bota. Rubrikat tjera do të jenë; “Sport”, Personalitete, Ekonomi, ajo e Kulturës është zëvendësuar me atë Art, gjithashtu do të jenë edhe rubrikat; Opinione, Shëndetësi, Teknologji, Kuzhina, Kuriozitete, etj. Ndërkohë sipas nevojës dhe kërkesës së lexuesve do të lëshohen edhe rubrika tjera.

Stafi i portalit GjuhaShqipe.com dhe kompania softuerike AlbaSoft.al kanë menduar edhe për studiuesit e Gjuhës Shqipe. Si mundësi kemi zgjedhur rubrikat “Albanologji” dhe “Figura të Albanologjisë”. Nuk e kemi lënë anash as shtrirjen e Tokave Shqiptare, për këtë kemi vendos rubrikën “Qytetet Shqiptare”.

Nga të gjitha këto rubrika me shkrime serioze, ja vlen edhe të dëfrehemi pak, për këtë kategori, janë parapa rubrikat; “Barsoleta”, “Anekdota”, “Rrena e Ditës” dhe “Video Humori”.

Mbi të gjitha, dizajni i ri ofron hapësirë të pafundme për marketing dhe forma/mundësi komplet të reja marketingu.

Për t’i lexuar krejt këto shkrime, krejt çka ju duhet juve është ta vizitoni faqen www.gjuhashqipe.com dhe www.albasoft.al
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec