Pirro Çako sërish beqar
Pirro Çako sërish beqar
20.01.2017 | 10:07
Pirro Çako me partneren e tij Sisilia mësohet të mos jenë më bashkë.Prej kohësh çifti nuk shihej më në shoqërinë e njëri-tjetrit në festa dhe aktivitete të ndryshme, por veç e veç, secili në
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec