Këngëtari shqiptar: Fushata me ‘para’ mes Kosovës dhe Serbisë mund të sjell probleme
Këngëtari shqiptar: Fushata me ‘para’ mes Kosovës dhe Serbisë mund të sjell probleme
07.06.2019 | 06:06

Serbët së fundmi kanë nisur një fushatë kundër Kosovës, duke shkruar nëpër para se Kosova është Serb.

Edhe kosovarët filluan t’i përgjigjeshin po me te njëjtën mënyrë duke shkruar “Kosova është Kosovë”, “Kosova është e bukur”.

Por, këngëtari Alban Ramosaj mendon se kjo gjë mund të sjell probleme për dy shtetet

“Jam i vetmi qe mendoj se është pak por e sigurt qe nëse vazhdon kjo “loja” ne kartëmonedha do lindi një problem?…. (ose zgjidhje? ..tani qe e mendoj?)”, ka shkruar këngëtari.