Konflikt mes mikeshave, vajzat flasin me të njëjtën 'gjuhë' (Foto)
Konflikt mes mikeshave, vajzat flasin me të njëjtën 'gjuhë' (Foto)
11.01.2017 | 03:54

Pas zërave se dy mikeshat nuk janë më në shoqërinë e njëra-tjetrës, vjen reagimi Zaiminës.

Ajo ka postuar një foto, e cila mohon fjalët që qarkullojnë në media.

Zaimina mbishkruan në foton me një gotë verë: “Për ty zemra ime Morena Taraku.” Me anë të këtij postimi ajo le të kuptohet se publikimet e Morenës janë për dikë tjetër.

Menjëherë pas postimit të Zaiminës ka reaguar dhe Morena. Ajo ka të njëjtin dedikim për shoqen e saj. Vajzat kanë qartësuar se mes tyre nuk ka asnjë konflikt dhe se shoqëria e tyre vazhdon po njësoj.