Luksi i stjuardesave (Video/Foto)
Luksi i stjuardesave (Video/Foto)
11.01.2017 | 03:58

Përmes hashtagut “#cabincrewlife” stjuardesat kanë postuar foto e video nga jeta e luksit e tyre.

Anëtarët e ekuipazhit të aeroplanëve shpesh mund të ankohen se puna e tyre nuk është edhe aq e mirë, por padyshim nuk do ta besoni kur të shikoni se si jetojnë disa prej tyre.

Rrjetet sociale padyshim janë bërë një faktor thelbësor në jetën e përditshme dhe një mënyrë mjaft e mirë për të reklamuar llojin e jetesës.

Përmes hashtagut “#cabincrewlife” stjuardesat kanë postuar foto e video nga jeta e luksit e tyre, e përveçse femrave ka edhe stjuardë meshkuj që “reklamojnë” veten nëpërmjet të njëjtës mënyre.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec