Motrat Mustafa kanë fejuar mbesën, kështu kanë shkuar për ta uruar
Motrat Mustafa kanë fejuar mbesën, kështu kanë shkuar për ta uruar
11.06.2019 | 05:24

Motrat Mustafa janë këngëtaret që tash e disa vite i kanë kontribuar skenës muzikore shqiptare.

Tetë Motrat Mustafa së fundi kanë publikuar një këngë me nënën e tyre dhe është po kjo këngë që bëri bashkë të gjith ato në një projekt muzikor.

Ato janë shumë të përfolura edhe për jetën private.

Së fundi, njëra nga to ka fejuar vajzën, e në ceremoni nuk munguan të gjitha tezet e nuses e të cilat kanë shkuar për ta uruar atë.