Pasi humbi 27-kilogramë, Gili shfaqet e mrekulleshme në darkën e përvjetorit të maturës
Pasi humbi 27-kilogramë, Gili shfaqet e mrekulleshme në darkën e përvjetorit të maturës
09.07.2019 | 05:23

Gili ka befasuar të gjithë kur papritur është shfaqur me shumë më pak kilogram në dukjen e saj.

Këngëtarja ka zbuluar se ka humbur deri në 27 kilogramë me një dietë e cila i ka funksionuar shumë mirë.

E së fundi, këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar ka festuar edhe 35-vjetorin e maturës dhe për këtë natë ajo është rregulluar duke u dukur shumë elegante.

Në këtë mrëmje Gili është shoqëruar nga bashkëshorti i saj, Ilir Berani.