Rita Ora në përqafim të ngrohtë me Prince Harry
Rita Ora në përqafim të ngrohtë me Prince Harry
13.06.2019 | 04:52

Rita Ora ka performuar për anëtarët e Familjes Mbretërore.

Rita Ora bashkë me nënën e saj, Verën, kanë qenë të ftuara speciale nga Princi Harry në organizimin e tj përozanizatën bamirëse që ai ka themeluar, Sentable.

Në këtë organizim Vera ka marrë pjesë si një psikiatre që ndihmon gratë në depresionin pas lindjes, ndërsa vajza e saj, Rita, është ftuar për të argëtuar të pranishmit me disa prej këngëve të saj.

Me këtë rast Rita dhe Vera janë takuar me Duken e Sussex, me ç’rast ata kanë shkëmbyer një përqafim të ngrohtë me njëri-tjetrin, 

Kujtojmë se Rita kohë më parë kur është pyetur nëse mendon se Meghan dhe Prince Harry do të martohen, ajo kishte thënë se nuk beson në lidhjen e tyre.