Sara Hoxha si 'djalë', zbulohet një sekret nga familja (Foto)
Sara Hoxha si 'djalë', zbulohet një sekret nga familja (Foto)
11.01.2017 | 03:50

Lori Hoxha ka postuar një foto të vjetër nga fëmijëria e saj.

Në foton e publikua ajo ka treguar një detaj të paditur më parë për familjen e saj.

Sara ka ardhur në jetë e dyta në familjen Hoxha. Si familje shqiptare që ka një interes të madh për djemtë si trashëkimtarë të rij të mbiemrit edhe Vljollca Hoça është mërzitur kur morri vësh se fëmija i dytë i sai ishte një vajzë.

Në foton e publikuar Lori ka mbishkruar: Mami u mërzit shumë kur Sara doli goc dhe e rregulloi rrugës”. N ë këtë foto fëmijërie Sara duket identik si një çun. / Express/