Shikoni sa ngjanë Donald Trump me motrat e tij
Shikoni sa ngjanë Donald Trump me motrat e tij
12.04.2019 | 08:51

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, është vëlla i dy motrave, Maryanne Trump Barry dhe Elizabeth Trump Grau.

Në fakt prindërit e Donald Trump, babai Fred Trump dhe nëna Mary Anne Trump, patën pesë fëmijë. Donald Trump është i treti për nga radha.

Trump përngjan mjaftë shumë me të dy motrat e tij.