Demalijaj: Me mujt krejt çka jonë në Aleancë i kishta shti pa biletë
Demalijaj: Me mujt krejt çka jonë në Aleancë i kishta shti pa biletë
26.03.2019 | 13:49
Deputeti i Aleancës së Ardhmërisë së Kosovës, Shkumbin DEmalijaj ka shprehur mllefin e tij përse në stadium sonte mungojnë shumë adhurues të kombëtares së Kosovës që janë anëtarë të AAK-së duke shprehull mllefin pse shumica në stadion janë nga PDK-ja dhe NIMSA.

Ai madje ka thënë se akuzat që i janë bërë AAK-së për futje të Donika Kada-Bujupit dhe Pal Lekajt pa biletë në stadion, tha se me mujt sonte krejt anëtarët e AAK-së i kishte futur në stadion pa pasur fare bilete hyrëse.

“Me mujtë sante krejt çka jon’ Aleancë i kisha shti pa biletë. Pse mos me i shti pa biletë kur krejt partitë e kanë ba, e kanë mush stadionin pa bileta.. Për qef të Aleancës i kisha shti krejt në stadion perniher” – ka thënë deputeti i AAK-së, Shkumbin Demaliaj.