Erdogan kërkon përsëritjen e Referendumit në Turqi: Dua të fitoj si Thaçi në Skenderaj
Erdogan kërkon përsëritjen e Referendumit në Turqi: Dua të fitoj si Thaçi në Skenderaj
24.04.2017 | 07:02
Presidenti turk Recep Tayip Erdogan nuk e ka pranuar rezultatin e referendumit duke thënë se rezultatet dala nga ai nuk janë reale pasi nuk kanë dalë në votime shumë njerëz të cilët kanë qenë të zënë duke punuar dhe mijëra artist të filmit që kanë qenë të zënë duke xhiruar seriale, një nga produktet më të eksportuara turke.

Ai ka kërkuar ripërsëritjen e referendumit duke e marrë shembull një qytet të Kosovës.

“Fitorja nuk është e kënaqshme. Nuk përfaqëson popullin turk. Dua një fitore sikur Sami Lushtaku dhe PDK-ja në Skenderaj”, ka thënë Ergodan.
 

Sipas tij, është e papranueshme që një qytet i vogël në Kosovë të ketë rezultatin më të mirë se Turqia. /kukunews/