LDK-ja kandidon për Kryeministër, llapjanin që ia ndaloi Kadri Veselit hyrjen në zhveshtore
LDK-ja kandidon për Kryeministër, llapjanin që ia ndaloi Kadri Veselit hyrjen në zhveshtore
16.05.2017 | 09:12
Duket sikur LDK-ja e ka kuptuar formën sesi ta mund Kadri Veselin.

Pas një mbledhje të gjatë gjysmê-maratonike LDK ka vendosur që personi që do të kandidojë për Kryeministër është llapjani, kryetari i klubt LLapi, Nexhat Dumnica.

Ai është edhe anëtar i këshillit të përgjithshëm të LDK-së dhe kandidat për deputet, i cili nuk e lë Veselin të depërtojë për në zhveshtoren e Llapit.

“Arsyeja është e thjesht. Ne ishim duke kërkuar dikë ne LDK që mund të ndalë Kadri Veselin, e ai eshte Nexhat Dumnica”, tha Bajram Gecaj.