Malësori emërohet drejtor për Kthim në Komunën e Tuzit
Malësori emërohet drejtor për Kthim në Komunën e Tuzit
07.03.2019 | 12:51
Këngëtari i njohur si dosti i Luciano Pavarotit, tenori Malësori, ka bërë një rikthim të madh në skenën jo artistike por komplet politike.

Pasi shqiptarët morën në qeverisje komunën e Tuzit, Malësori është emëruar drejtor i Departamentit të Kthim në Komunën e Tuzit.

“Malësori ka treguar tashmë me dekada që ka sens për këtë fushë. Ai me këngën e tij “Kthehuni” ka bërë rëvolucion andaj ne e mirëpresim në ekipin tonë”, ka thënë Nikë Gjeloshaj, kryetari i posazgjedhur i Tuzit.

Ndërsa Malësori ka dhënë një deklaratë për media tepër të fuqishme:

Shtigjeve Të Fëmijërise

Përsëri Unë Sot Po Kthehem

Nuk Takoj Njeri,

Zemra Më Thehet.

Sa Pak Lule Në Livadhe

Nuk Takoj tebukurën Sorkadhe

Por ç’po Ndodh Me Ty,qpo Ndodh Malësi E Madhe

Ref:

Kthehuni,thërret Tuzi,Kraja E Ulqini

Kthehuni,e Mos Më Lini

Kthehuni,let’ Dëgjohet Këngë E Qiftelisë

Kthehuni,bijtë E Malsisë

N’prag Të Derës Presin Nënat

I Presin Djemtë Që Do Të Vijnë

Të Marrin Nuse,t’bajnë Darsëm Me Tupana

Valët E Detit,u Trazuan

Se Nuk Ka Më Peshkatarë

Ata Shkuan.

A e Harruan Këtë Dhe Shqiptar