Presidenti shtyn zgjedhjet derisa të shërohet Arbana Xharra
Presidenti shtyn zgjedhjet derisa të shërohet Arbana Xharra
15.05.2017 | 08:40
Presidenti i vendit, Hashim Thaci, ka marrë një vendim dekret përmes së cilit ka bërë të ditur se si pasojë e rrahjes brutale të Arbana Xharres zgjedhjet nuk do të mbahen me 11 qershor si ishtë parashikuar.

“Mungesa e Arbanës krijon një vakum që të gjithë mund ta shfrytëzojnë për t'i bërë dëmë Kosovës”, ka thënë Thaci.

“Pa Arbanën nuk mund të kemi siguri për një proces të drejtë e fer të votimit dhe numërimit të votimeve”, ka shtuar ai.
 

Sipas të dhënave të mjekëve në QKUK gjendja e Arbanës nuk është aspak e mirë dhe nuk ka shanse të shërohet deri në muajin gusht, kur edhe do të vijnë diaspora kosovare. /kukunews/