Milan ia vështirëson punët vetes për Deulofeun
Milan ia vështirëson punët vetes për Deulofeun
20.01.2017 | 14:25
Ngecin bisedimet mes Everton e Milan për Deulofeu.Milan dhe Everton vazhdojnë të jenë në bisedime për Gerard Deulofeu, por kanë refuzuar të paguajnë një tarifë për ish anësorin e Barcelonës, raporton
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec